Get Adobe Flash player

Szeretettel várlak! Csatlakozz!

Ha az oldalon lévő tanácsokkal segítettem neked a hétköznapjaidban, ha teheted kérlek támogass a munkámban, hogy még több tanáccsal tudjalak segíteni a jövőben is. Köszönöm a felajánlásodat!
donate1

bankkartya

Menű
Hírlevél
Kedvezmények, újdonságok!
Iratkozzon fel a Zsuzsa-dúla Hírlevélre!
Partnerek
Szülészet linkgyűjtemény
Szülészet magazin
Szeretettel várlak! Csatlakozz!

malnaA terhesség 36. hetétől javasolt inni naponta 1-2 csésze málnalevél teát  (rubus ideaus).

A málnalevél tea hatása (fragarin), hogy fellazítja a kismedence izomzatát, meggyorsíthatja a vajúdást és könnyíti a szülést. A méh simaizmát erősebbé, feszesebbé teszi ezáltal könnyebb és gyorsabb lesz a szülés. A bél sima izomzatára hat, méregtelenítő és salaktalanító hatása van, kitisztítja a vastagbeleket.

Felhasználási javaslat:
1 l vízhez 2 ek összetört málnalevelet leforrázni, 10 percet hagyni állni. – Szűrés után, ízlés szerint barna cukorral, mézzel citrommal izesíthető.

Tilos inni a terhesség korai szakaszában – 36 hét előtt – mert vetélést okozhat.  Fogyasztása serkentheti a méhösszehúzódásokat valamint a szoptatás alatt sem ihaztó. A terhesség alatt kialakult cukorbetegek nem ihatják, mert fogyasztása hirtelen lecsökkenti a vércukor szintet.

.

A málnalevél tea egyéb jótékonyságai a várandóság felkészüléséhez.
Csillapítja a menstruációs görcsöket. A menstruácó első napja előtt 5-6 nappal érdemes elkezdeni a fogyasztását.  A peteérést támogatja, a hüvelyben termelődő nyálka mennyiségét és minőségét javítja.

.

Ez az információ nem helyettesítheti a szakember véleményét, 
ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!

A málnalevél teával egy időben célszerű elkezdeni a gátmasszázst. Leírás itt >>>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...