Get Adobe Flash player

Szeretettel várlak! Csatlakozz!

Ha az oldalon lévő tanácsokkal segítettem neked a hétköznapjaidban, ha teheted kérlek támogass a munkámban, hogy még több tanáccsal tudjalak segíteni a jövőben is. Köszönöm a felajánlásodat!
donate1

bankkartya

Menű
Hírlevél
Kedvezmények, újdonságok!
Iratkozzon fel a Zsuzsa-dúla Hírlevélre!
Partnerek
Szülészet linkgyűjtemény
Szülészet magazin
Szeretettel várlak! Csatlakozz!

baba-mama-klub-banner2

Kedves Mindenki!

Sokat gondolkoztam, hogy létrehozok egy “Baba-Mama Klubot”, ahol a felmerült kérdések “KULTURÁLT” megválaszolásával segítséget tudjunk nyújtani a szülőknek és az áldott állapotban lévő kismamáknak.

Sok csoport (fórum) tagjaként sajnos tapasztalom, hogy 1-1 kismama kérdésére több tag is úgy válaszol, ami vitaforrásnak a kezdetét jelenti, mert a válaszadók nem tudnak kulturált hangnemben kommunikálni a kérdezővel, és egy-egy butának hangzó kérdésre “lehurrogják” a kezdő kismamákat. Sokszor ezek a “hangadók” még az arcukat sem adják a hozzászólásaikhoz, és ezt nagyon inkorrekt dolognak tartom.

Mottóm, hogy “Nincs buta kérdés, csak az amit nem tesznek fel”

Ennek jegyében indítom útjára ezt a klubot.

A “Baba – Mama Klub” célja, hogy még a kezdő szülők is megtalálják a kérdéseikre a választ, ezért, keresek olyan szakembereket a csoportba, akik fel tudják vállani, hogy naponta 1-2 kérdésre, a szakterületén belül válaszolna a kismamáknak, édesanyáknak.

A “Baba – Mama Klub”-ban természetesen lehet kötetlenül is beszélgetni, egymás tapasztalatait elmondani, barátsagokat kialakítani, és segíteni egymáson.

Bízom benne, hogy ez a “Baba – Mama Klub” beváltja azt, amiért létrehoztam.

Mindenkinek kellemes időtöltést és várom azoknak a szakembereknek a jelentkezését, akik segíteni tudják a munkánkat a szaktudásukkal (LLL szoptatási tanácsadó, védőnő, gyermekorvos stb)

Köszönöm, hogy elolvastad és remélem hamarosan a “Baba – Mama Klub” tagjai között tudhatlak!

A Baba – Mama klub elérhetősége:https://www.facebook.com/groups/688457131176687/

Zsuzsa dúla